Om Easy-AgriCare

Produktet easy-strø er såvel brugsmodelbeskyttet som patenteret.

2021:
Frandsbjerg Energy overtager alle aktier i Easy AgriCare A/S

2020:
Containerløsning til indsamling af mødding hos større hestehold introduceres. Cirkulær økonomi og grøn energi vil være vigtige parametre i fremtidens dyrehold

2018:
easy-living en produktserie med strøelse, beskæftigelses- og redematerialer til høns, fugle og kæledyr lanceres. Produkterne er baseret på naturlige råstoffer af høj kvalitet.

2017:
Dansk Dyrestimuli A/S skifter navn til Easy AgriCare A/S.

3 Assentoft siloer på hver ca. 215 m3 installeres, hvilket medfører større lagerkapacitet for varer i løs vægt, samt øger kapaciteten på pakkelinierne.

2015:
Dansk Dyrestimuli A/S udvider med en ny lagerhal på 1.273 kvm. under tag, hvor der også vil bliver 2 læsseramper, mod tidligere 1.
Samtidig er vi blevet GMP+ certificeret.

2014:
Dansk Dyrestimuli A/S lancerer et nyt produkt, easy-play, der er varmebehandlede halmbriketter med hul til ophæng i minkburene.

2013:
Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-brick, der er varmebehandlede "halm-mursten" til minkrederne.

2012:
Dansk Dyrestimuli A/S har vokset sig til en eksportvirksomhed, der udover at producere en masse kvalitetsstrøelse til hjemmemarkedet nu også eksporterer til Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Polen, Spanien og Grækenland.

2011:
Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-joy, der er varmebehandlede halmbriketter til mink.

2010:
Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-way, der er varmebehandlet halmgranulat.

2009:
Dansk Dyrestimuli A/S lancerede et nyt produkt, easy-bedding, der er 10-millimeter piller, presset af halm.

2008:
Fabrikken blev udbygget i 2008. Produktionen gjort topmoderne og mere effektiv, og produktefterspørgslen såvel i Danmark som i udlandet kunne nu efterkommes.

2007:
Dansk Dyrestimuli A/S udstillede for første gang på Agromek i Hern­ing i 2007. Det blev startskuddet til en stor efterspørgsel på produktet easy-strø.

2006:
Idéen med at udvikle et produkt til strøelse, primært til heste opstod i 2006. Produkt blev kaldt easy-strø. Samme år udstillede Dansk Dyrestimuli A/S på Dansk Varmblods hingstekåring i Herning.
Udviklingen af easy-strø stod ikke stille, og produktet blev nu også anvendt som strøelse til køer i sengebåse, samt til strøelse til en del an­dre dyr.

2005:
Dansk Dyrestimuli A/S blev grundlagt i 2005. Produktionen bestod af snittet varmebehandlet halm, presset i briketter som blev kaldt Halm Fun. Dette produkt var beregnet som rodemateriale til grise